ingineri

Lucruri legate de ingineri

ingineriEsti un inginer. In sfarsit ti-ai luat diploma de absolvire a masterului intr-un domeniu tehnic si esti mandru la fel de mult cum sunt ai tai de tine ca te poti intitula inginer in adevaratul sens al cuvantului. Fie ca intelegi aspectele tehnice in totalitate sau nu chiar, exista o serie de situatii in are cu siguranta te vei regasi de fiecare data.

Haideti sa incepem cu o gluma foarte populara printre ingineri. Persoana optimista spune ca un pahat este pe jumatate plin, o persoana pesimista spune ca acel pahar este pe jumatate gol iar un inginer spune ca paharul este de doua ori de dimensiunea la care ar fi trebui sa fie in mod normal. Hahahaa..ceva la care aproape numai inginerii vor rade.

La ingineri, numaratoarea incepe mereu de la 0 si nu de la 1, cum incepe la majoritatea dintre noi. Binenteles ca asa se intampla. Sistemul binar  este baza ingineriei calculatoarelor. Si binenteles ca vei incepe calcularea matematicii obisnuite in codul binar, nu-i asa? Numele tau nu mai este o identitate de acum incolo, de fapt tu ajungi sa fii o resursa. Nu-i asa ca ai si tu un nume nu? Ca oricare dintre noi. Ei bine, nu-l mai ai de vreme ce ai absolvit si esti un inginer sadea.

Fie c a esti un inginer civil pe constructii sau un inginer al calculatoarelor sau un inginer aerospatial, acum esti considerat drept o resursa de valoare in cadrul companiei incare lucrezi. Te si intrebi chiar de ce parintii tai s-au mai obosit sa-ti dea un nume, de vreme ce te-au trimis la o facultate de profil.

O propozitie se termina mereu cu o semi-coloana. Binenteles ca te regasesti in mod complet in acest lucru. Esti atat de implicat in coduri de software, incat ajungi sa folosesti cate o semi-coloana la sfarsitul unei propozitii obisnuite. De ce ai mai invatat gramatica limbii tale materne daca nu te folosesti de ea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*