nu spune sotiei

Fereste-te de a-i spune asta sotiei tale

nu spune sotieiO femeie se asteapta ca sotul sau sa fie dragut cu ea, deschis, sincer, dar nu extraordinar de sincer totusi sau atat de pe fata cum sunt alte persoane cum ar fi prietenele sincere pana la capat. Sotii sunt cunoscuti pentru faptul ca de obicei se abtin de la a spune multe lucruri in familie sau sotiei, de teama de a nu o supara sau de a nu provoca un scandal. Si foarte bine fac, pentru ca sotiei par sa nu ii placa la fel de mult aceste confesiuni sau de pareri sincere, de cele mai multe ori.

  • Nu ar trebui sa ii spui sotiei tale ca ar trebui sa slabeasca. Nu poti face nimic mai rau decat a-i spune sotiei tale dragi ca a cam pus pe ea si ca ar trebui sa slabeasca. Desio tu ii vrei binele si vrei ca ea sa ajunga sa nu se mai planga singura de kilogramele in plus, oricum ii vei spune, oricum o vei da, tot vei iesi rau. Mai bine spune-i ca ar fi bine sa mergeti amandoi la alergat sau la sala de forta pentru a va simti mai energici dupa si asa mai departe.
  • Nu ar trebui sa incepi sa ii turui sotiei tale despre cat de sexy este sotia prietenului cel mai bun al tau. Nici macar o mica aluzie sa nu faci referitor la cat de bine arata si cum este o alta femeie, de asemenea sotia unui babat, prieten de-al tau. Iti este interzis sa faci acest lcuru aca nu vei dori ca mai apoi sa te bata la cap toata viata, spunandu-ti ca ai comparat-o cu cutarica si cutarica. Niciunei femei nu ii place sa i se spuna ca ce bucatica este alta spre deosebire de ea. Ti-o vei lua rau de tot, asadar abtine-te.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*