laptop

Semne ca esti intr-o relatie cu … laptopul

Unele relatii depasesc absolut orice granite, dau dovada de un angajament greu de imaginat. La fel cum este si relatia ta obsesiva cu laptopul pe care il ai. Dependenta de tehnologie se face simtita in orice sector, in special insa in randul tinerilor. Cum ajungi sa devii dependent de laptop si care sunt semnele care arata aceasta dependenta?

1. Nu lasi pe altii sa iti atinga laptopul. Reactionezi recalcitrant atunci cand cineva incearca sa iti foloseasca laptopul, pentru ca stii ca este al tau si numai al tau.

2. Ai totul foarte bine organizat pe laptop. Totul sta in foldere, aranjat la perfectiune; camera in care stai poate sa fie intr-o dezordine de nedescris, insa pe laptop ai totul aranjat cum trebuie.

3. Poti sa petreci o zi si o noapte stand la laptop. Efectiv pierzi notiunea timpului si daca nu ar trebui sa mergi si la munca probabil ai uita cu totul si ai sta doar pe laptop.

4. Ai toate update-urile la zi. Poate ca nu te pui la curent cu toate personal, insa cand vine vorba de laptop te asiguri ca ai ultima versiune de sistem de operare, cel mai bun antivirus acutualizat, aplicatii recente si utile.

5. Cel mai mare cosmar al tau este defectarea laptopului, in special a hard disk-ului acestuia.

6. Un alt semn ca ai devenit dependent de laptop, ca esti intr-o relatie cu el, ar fi faptul ca il iei peste tot pe unde mergi. Fie ca esti la o intalnire de business, ai iesit in oras, esti in vizita la un prieten sau chiar in vacanta, trebuie sa ai laptopul cu tine.

Chiar si atunci cand laptopul s-a invechit, cand specificatiile sale tehnice nu mai fac fata la programele, jocurile si aplicatiile lansate, parca tot iti vine greu sa te desparti de laptopul care a fost alaturi de tine o perioada atat de indelungata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*