League Of Legends Team Builder Beta

league_of_legendsLeague of Legends al celor de la Riot Games este construit cu o premiza simpla: tu si alti 4 jucatori va alegeti un caracter, va atribuiti un rol (support, tank) si va folositi abilitatile unice sa distrugeti echipa inamica si baza acestora. Dar ce se intampla cand tu si tu si altcineva din echipa ta vreti acelasi rol in timpul unui meci? Sacrificiu uman, pisicile si cainii traind impreuna, isterie in masa, asta se intampla. De aceea multumita celor de la Riot Games, putem sa intram in Team Builder Beta care incepe de maine.

Team Buidler-ul functioneaza punandu-i pe jucatori sa-si aleaga campionul, rolul si pozitia pentru un meci si apoi incercarea de a-i potrivi cu alti jucatori folosind Team Builder pana cand o echipa balansata se va forma. Teoretic, asta va duce la mai putine certuri cand vine vorba de cine joaca ce, cine merge unde, si cine face ce. Team Builderul va functiona separat de ceilalti si va fi valabil doar pentru meciurile unranked de 5vs5 deocamdata.

Team Builder nu va exista pentru totdeauna. Jucatorii League of Legends vor avea la dispozitie 48 de ore de cand incepe timpul beta din regiunea lor pana cand Riot Games inchide accesul. Beta-ul va avea o lansare esalonata, incepand cu 3 Martie pe serverele din Rusia, Europa si altele. Pentru a vedea la ce ora si cand se va lansa Team Builder accesati pagina de FAQ a acestora.

Eu, unul sunt fan al jocului League of Legends al celor de la Riot Games si consider ca aceasta companie face toate eforturile pentru ca jucatorii sai sa aiba parte de cea mai buna experienta de joc, iar comunitatea ei sa fie unita si multumita de toate posibilitatile pe care le au in acest joc. Eu, unul admir foarte mult echipa Riot Games si le urez succes in continuare, fiindca asa o companie sigur stie sa-si mentina jucatorii aproape de jocul creeat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*