Afla cand iti este citit Email-ul

Afla cand iti este citit Email-ul

mail-logo-rgb-webInteriorul Emailului tau nu va arata niciodata mai bine. Cand folositi Yahoo Messenger mai gasiti pe internet si pagini de internet cu care puteti vedea daca un prieten este invizibil sau deconectat cu adevarat de pe Messenger, ei bine acum puteti vedea cand va este citit emailul, nu numai cand il primeste persoana careia i l-ati trimis.

Aceasta companie s-a nascut din frustrarea de a schimba constant emailurile si sisteme separate sau furnizorii diferiti de serviciu Email. Scopul lor fiind gestionarea proceselor pe care le facem zilnic.

Acestia sustin ca au o echipa grozava de investitori in spatele lor, cu ajutorul carora pot face ce vor. Echipa lor este formata din 3 oameni :

Aleem Mawani, care a studiat ingineria software la universitatea din Waterloo si a obtinut un Master of Business Administration de la Harvard.

Omar Ismail, co-fondatorul „ProductWiki.com” a studiat ingineria Software la universitatea din Waterloo. Cand nu face hacking, acesta ori e la sala de box, ori se joaca jocuri video.

Zachary Vance a fost un dezvoltator software la Ridejoy. A studiat Matematica si Stiinta Computerelor la universitatea din Cincinnati.

Compania Streak, cu sediul in San Francisco a dezvoltat o extensie gratuita pentru browserul Google Chrome care schimba conceptia emailului. Aceasta extensie te lasa sa vezi cand sunt deschise „scrisorile” trimise de utilizatori.

Folosind aceasta extensie cu un cont Gmail, expeditorii vor fi notificati cand cineva le-a deschis emailul, dar si cine e acesta. Daca asta nu este destul de folositor, atunci Streak va va spune locatia reala a celui ce-a deschis emailul.

O iconita ochi va aparea cand un utilizator vede emailul trimis de tine cu Streak. Atunci cand cineva deschide emailul, iconita se face verde, aratandu-ti ca „scrisoarea” a fost citita. Utilizatorii carora le trimiti, nu vor fi anuntati ca emailul este urmarit.

Streak a fost realizat pentru gestionarea relatiei cu clientii si detine de asemeni si ustensile pentru companii, precum vanzari, angajari, emailuri programate si distribuite. Extensia este gratuita in timp ce este in Beta, dezvoltatorii vrand s-o mentina asa in timp ce se dezvolta.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.