inel blocat

Cum scoti un inel care a ramas blocat pe deget?

Inelele care se intepenesc pe deget dau nastere unor dureri urate si pot determina umflarea degetului afectat si chiar de cele mai multe ori si a mainii. De obicei, se recomanda ca un inel sa fie scos imediat ce a ramas intepenit, cu toate ca e mai usor in teorie decat in practica. In mod normal, in primul rand trebuie sa ai grija sa reduci umflatura, deoarece degetele inflamate pot determina ca eliminarea inelului sa fie si mai dificila. Aplicarea de lotiune sau de ulei pe deget, pulverizarea solutiei de curatat geamuri sau prinderea acestuia cu ata dentara sunt doar cateva metode de succes care te pot ajuta sa scoti un inel care ti-a ramas blocat pe deget.

Intodeauna este important sa tii cont de siguranta. In cazul in care inelul nu se clinteste nici macar un milimetru sau in cazul in care crezi ca poate ti-ai rupt degetul sau vezi ca e inflamat destul de grav, atunci este recomandat sa ceri ingrijire medicala.

Ata dentara

O metoda eficienta care te ajuta sa iti scoti un inel care a ramas blocat pe deget este cea care implica ata dentara. Metoda consta in infasurarea siretului bine in jurul degetului, iar cand se ajunge la inel se trece cu siretul pe sub acesta, dupa care se incepe desfasurarea siretului. Desigur, aceasta este doar o modalitate din cate exista pentru a scoate un inel. Se mai poate folosi uleiul, sapunul si multe alte obiecte. Se mai intampla si astfel de incidente si de fiecare data trebuie sa cautam solutii pentru a scapa de ele. Metoda este una foarte usoara asa ca oricine poate sa o faca.

Solutia pentru curatat geamuri

O multime de oameni sustin ca aceasta este una din cele mai bune metode de indepartare a inelului de pe deget. Solutia de curatare a geamurilor implica pulverizarea pe suprafata degetului. Acest produs reduce umflatura degetului in timp ce lubrifiaza si inelul, astfel ca apare un avantaj suplimentar care nu va lasa nicio rana pe piele dupa ce bijuteria va fi indepartata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*