pozitiv

Cum sa te inconjori de oameni pozitivi

Relatiile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru reprezinta bunastarea si satisfactia din viata noastra generala. Nu exista nicio limita superioara a numarului de oameni pozitivi pe care putem sa ii avem in viata noastra. De asemenea, s-a demonstrat ca oamenii care traiesc cele mai lungi si cele mai fericite vieti sunt, adesea, inconjurati de o retea de sprijin pozitiva.

Relatiile pozitive din viata ta

Evita locurile negative. A evita locurile negative poate avea un inteles la propriu sau la figurat. De multe ori, acest lucru inseamna sa parasesti, din punct de vedere fizic, o locatie, iar de alte ori acest lucru se poate traduce cu evitarea spatiului negativ din capul nostru. Negativitatea ne inconjoara aproape din toate directiile si nu este decat in detrimentul fericirii noastre sau a relatiilor noastre. Suntem raniti abia in momentul in care ne aflam in astfel de locuri, asa ca ar trebui sa ne concentram atentia catre oameni si locuri cu un vibe pozitiv, pentru ca astfel vor deveni si vieti noastre: pline de zambete! ­čÖé

Nu te mai plange si nu permite nici altora sa se mai planga la tine. Cu totii avem nevoie de locuri unde sa ne mai descarcam ofurile, dar nu asta este o problema. Problema apare abia in momentul in care plangerea, durerera si aspectele negative ale vietii devin principalul subiect al conversatiei noastre cu cei din jurul nostru. Nu numai cel care se plange este vinovat, ci si cel care asculta. Stabileste anumite limite atunci cand vine vorba de oameni care se plang la tine. Este benefic sa ne mai descarcam sufleteste, dar pentru a nu depasi limitele si sa dam in extrema cealalta ar trebui sa pastram anumite reguli si sa acceptam situatia cu care ne confruntam.

Iubeste-te pe tine. Nu poti sa atragi relatiile pozitive in viata ta daca nu iubesti ceea ce esti tu ca om. Odata ce devii o prioritate in viata ta, sansele de a atrage oameni pozitivi in jurul tau vor creste.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.


*