Realizeaza ceva in viata

ViataTe-ai saturat de lucrurile mici. Ai o ambitie arzatoare de a realiza ceva mare in viata ta, sa scrii un roman, sa faci un miliard de dolari, sa faci o calatorie pe marte. Putini au curajul de a incerca. Vrei sa fii unul dintre ei ?

Afla pretul

Fiecare realizare poate fi transformata intr-o masurare a timpului. Vrei sa scrii un roman? Vei avea nevoie probabil de 400 de ore. Vrei sa inveti sa canti la pian la un standard inalt? Cateva mii. Vrei sa castigi un miliard de dolari ? Gandeste-te la 40.000 sau mai mult, cu putin noroc, timpul iti va putea cumpara si asta.

Acestea nu sunt singurele costuri pe care le vei plati, un pianist inca are nevoie de un pian. Dar orice resurse ai nevoie, sunt slabe in comparatie cu cererea pentru timpul tau. Gandeste-te la ce esti cel mai bun. Ai petrecut o multime de timp lucrand la acest lucru. Lucrurile la care nu te descurci? Nu le-am facut atat de multe. Unii oameni ar putea invata mai repede decat ceilalti, altii ar putea avea scopuri mai inalte de atins, insa indiferent cea mai mare diferenta intre succes si esec este timpul total investit.

Nu esti sigur de cate ore ai nevoie ? Gaseste pe altcineva care a venit inaintea ta. Ianainte de orice culturist, antreprenor de succes, a venit un ocean de timp si efort. Niciodata nu fi determinat sa crezi altceva.

Timpul este pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru orice. Daca inca nu ai reusit, gandeste-te ca mai ai nevoie de ceva timp si efort, iar in cele din urma cu siguranta vei reusi.

De aceea, in viata este nevoie de rabdare si multa perseverenta pentru a realiza cele mai mari scopuri. De fiecare data cand vrei sa realizezi ceva, ai nevoie de foarte multa munca si timp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*