itexclusiv.ro

Castiga increderea clientilor prin promovarea online

Un website reprezinta o veritabila carte de vizita a unui business in mediul online. Ofera o prima impresie utilizatorilor ce il acceseaza, prin urmare trebuie sa se prezinte intr-un mod atractiv. Strategiile de promovare online trebuie astfel adoptate.

A avea un site de prezentare nu reprezinta singurul aspect de avut in vedere pentru un business. Promovarea sa trebuie sa fie efectuata corespunzator, pentru a atrage vizitatori care se vor transforma, eventual, in clienti. Exista doua optiuni: promovarea site-ului poate fi facuta de un departament intern, sau poate fi externalizata catre o firma specializata precum IT Exclusiv. Oricare varianta ar fi aleasa, urmatoarele elemente sunt vitale pentru succesul unui site si pentru castigarea increderii vizitatorilor sai.

Designul – probabil primul lucru de avut in vedere. Trebuie sa fie atractiv, interactiv si sa prezinte intr-un mod cat mai placut produsele si serviciile oferite. A opta pentru o varianta mult prea ieftina si pentru un design nepotrivit poate fi o mare greseala.

Navigarea – trebuie sa fie facilitata din orice punct de vedere. Trebuie sa existe in cadrul site-ului filtre si casute de cautare pentru a usura accesul la informatiile dorite. Existenta unei pagini de contact este obligatorie, la fel ca si necesitatea optimizarii pentru dispozitive mobile. Site-ul trebuie sa se comporte exemplar si sa ofere o experienta de navigare placuta chiar si pe astfel de dispozitive.

Continutul si imaginile trebuie sa fie de cea mai buna calitate. In momentul in care un utilizator acceseaza site-ul, este absolut necesar ca ceea ce gaseste sa fie relevant, continutul trebuie sa fie prezentat intr-o maniera atractiva, iar imaginile si intregul design sa il convinga sa cumpere produsele si serviciile oferite.

Testimonialele, review-urile si pagina „Despre noi” reprezinta alte elemente cheie ce ajuta la castigarea increderii utilizatorilor. In promovarea online se pune foarte mult accent pe astfel de aspecte, intrucat ofera o imagine clara asupra modului cum poate ajuta organizatia utilizatorul care a ajuns pe site.

Timpul de incarcare redus, promovarea prin retelele de socializare si crearea unui blog sunt alte aspecte de care trebuie tinut cont pentru cresterea popularitatii unui site. Astfel se va obtine o vizibilitate mai buna, ceea ce se traduce in mod direct in mai multi vizitatori, mai multi clienti si profituri mai mari.

Castigarea increderii utilizatorilor va fi astfel obtinuta, urmand recomandarile anterioare. Servicii si produse de calitate, oferite si promovate eficient prin intermediul unui site, reprezinta in momentul de fata cheia succesului pentru orice business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*