cheltuieli-celebritati

Cele mai ciudate lucruri cumparate de celebritati

Baietii cu jucariile lor, fetele cu papusile lor… iar celebritatile, cu nebuniile lor! De ce oamenii care incep sa castige foarte multi bani deoadata incep sa ii cheltuiasca pe lucruri prostesti? De la tunarea masinilor, pana la mancaruri cu foita de aur, cei bogati si faimosi au mai multe modalitati de a ne uimi. La naiba, nici daca as avea 1 milion de dolari la dispozitie nu i-as arunca pe lucruri fara sens. Insa, cu toate acestea, exista celebritati in lume care arunca banii pe nimicuri.

Te-ai gandit vreodata sa iti cumperi vreun oras? Poate ca ai au articol de imbacaminte preferat- dar ai lua masuri pentru ca bluza ta preferata sa fie transportata in conditii de siguranta?

Iata pe ce cheltuie celebritatile banii

Bono: un bilet de avion in valoarea de 1700 de dolari, doar pentru o palarie. In momentul in care Bono s-a intors acasa dintr-o calatorie, acesta si-a uitat palaria, insa a luat masuri in aceasta privinta. Pentru a se asigura ca palaria sa se intoarce acasa „teafara si nevatamata”, Bono a cerut ca aceasta sa ii fie adusa acasa cu avionul. Ce e asa special la palarie? Nu stim, insa cert este ca Bono a platit 1700 de dolari pe un bilet la prima clasa, pentru ca palaria sa ajunga in mainile lui.

Lady Gaga: un aparat de monitorizare a fantomelor in valoare de 50.000 de dolari. Bineinteles ca aceasta idee este a lui Lady Gaga. Starul pop este convinsa ca este bantuita de o fantoma ce poarta numele Ryan. Astfel, pentru a face fata acestei „probleme”, Gaga a cheltuit 50.000 de dolari pe un aparat magnetic, care se presupune ca poate detecta prezenta spiritelor si a fantomelor. Lady Gaga este foarte superstitioasa si chiar angajeaza si vanatori de fantome care sa ii verifice camera de hotel, inainte de a dormi.

Kim Basinger: 20.000.000 pe un oras. Ce ai face cu 20 de milioane de dolari? Poate i-ai folosi in educatie, o casa noua si o masina. Daca ne-am simti extravaganti, am face o excursie in jurul lumii si am invata cateva lucruri noi despre fiecare cultura. Daca esti Kim Basinger insa, ai cheltui 20 milioane de dolari pentru a cumpara un oras. Da, un oras intreg. Astfel, aceasta a platit banii cash pentru a cumpara Braselton, Georgia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*