Magazinul cu articole auto

Este normal sa iti iubesti automobilul. Acesta este cel care te ajuta sa mergi oriunde vrei, oricand vrei, intr-un fel cat mai comod. In fiecare moment, cand esti obosit, sau vrei sa ajungi mai repede acasa sau in alta parte, poti sa te urci in masina si sa ajungi numaidecat. Din aceste motive este normal si firesc sa iti iubesti masina.

Accesand site-ul ptc-auto.ro veti gasi diverse produse care sa va ajute la intretinerea masinii atat mai curata, dar si mai ingrijita.

Montarea covoraselor auto

Folosind covorase auto veti proteja masina de mizeriile care se pot strange mai ales in perioade precum iarna si toamna, cand ninge si ploua abundent. Daca doriti sa va feriti masina de umezeala si noroi, covorasele auto sunt alegerea pe care trebuie sa o faceti.

In plus, aceste covorase sunt realizate in particular pentru o vasta gama de automobile, in asa fel incat puteti sa va gasiti modelul de masina si sa va selectati covorasul auto dorit. Mai mult decat atat, acestea sunt realizate din materiale de calitate care nu au miros. Instalarea acestor covorase se realizeaza intr-un interval de timp foarte scazut. Acestea au un sistem de prindere bine gandit care le face sa stea in acelasi loc pana cand vor fi demontate, fiind prinse cu niste suruburi. Totodata, aceste covorase pot fi spalate foarte usor.

Tavitele de portbagaj

In mare parte au cam aceleasi puncte forte ca si covorasele auto. Acestea sunt realizate cu striatii pentru a mari coeficientul de frecare. In acest fel, atunci cand bagajele sunt asezate, forta care va trebui sa le mute va trebui sa fie mai mare pentru a anula forta de frecare si pentru a o depasi. In plus, exista si plasele de portbagaj, care sunt dedicate in special fixarii bagajelor in portbagaj. Aceste plase sunt realizate din materiale elastice si pot cuprinde tot bagajul, fixandu-l intr-un anumit colt al masinii. Combinatia dintre aceste plase de portbagaj si tavitele este una dintre cele mai bune, asigurandu-va ca bagajele sunt foarte bine fixate in spatele masinii. In acest fel, atunci cand veti transporta ceva fragil in aceasta combinatie de protectie nu veti mai avea niste emotii atat de mari.

covoras porbagaj

Toate aceste produse si multe altele le puteti gasi accesand site-ul magazinul PTC-Auto pe www.ptc-auto.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*