sarbatori-ciudate

Sarbatori ciudate in lume

Toate religiile si credintele au impus un anumit nivel de sarbatoare, indiferent de natura acestora. Unele sarbatori sunt mai importante decat altele, cum ar fi Halloween, Craciun, Hanukah sau Ramadan, care sunt sarbatorite de oameni din intreaga lume, asa ca cei mai multi sunt familiarizati cu obiceiurile si traditiile acestor evenimente.

Cu toate acestea, exista si evenimente pagane, care se presupune ca ar fi malefice, in care oamenii se inchina unui zeu intunecat. Totusi, trebuie de reamintit faptul ca sarbatorile sataniste sau de orice alt gen intunecat nu inseamna si sacrificiu, pentru ca nicio entitate suprema nu s-a bucurat niciodata de sfarsirea intentionata a lucrurilor din natura. Ei bine, exista sarbatori de acest gen care nu il venereaza pe diavol, de exemplu, Biserica lui Satan este un cult care crede in credinta dintre oameni. Urmatoarele locuri sunt orase gazda a festivalurilor care sunt asociate cu Satana sau care se cred a fi de natura satanista.

Festivaluri malefice

Krampus Festival – Klagenfurt, Germania. Krampus este un personaj care este impotriva lui Mos Craciun- care este descris ca un mos cu un zambet luminat, haine rosii si un sac plin de daruri. Pe de cealalta parte, Krampus reprezinta o figura incornorata, dinti ascutiti si gheare. In cea mai mare parte, Krampus este un personaj asociat cu demonii, din cauza aspectului care il are. Unul din cele mai mari festivale dedicate acestui personaj are loc in Klagenfurt, Germania, iar in timpul paradei de la 6 decembrie mai bine de 1000 de astfel de creaturi se plimba pe strazile orasului.

Black Mass Festival – Lake Catemaco, Mexico- Orasul Lake Catemaco Din Mexic este cunoscut pentru legendele cu vrajitoare. Prima vineri din luna martie se organizeaza Congresul International al Vrajitoarelor, spunandu-se ca in aceasta perioada diavolul se poate gasi peste tot. Aceasta ceremonie a atras atentia turistilor in ultimii ani, care sunt curiosi de magia neagra si practicile vrajitoarelor. De asemenea, se spune ca in timpul ceremoniei este invocat diavolul.

Solstitiul de vara- Stonehenge. Unul din cele mai vechi- daca nu cel mai vechi- ritualuri din lume este cel care are loc la momentul solstitiului de vara, la Stonehenge. Se crede ca solstitiul a fost sarbatorit aici pentru mai multe milenii, iar oamenii din intreaga lume se intalnesc la Wiltshire, Anglia, in fiecare an, pentru a sarbatori acest fenomen natural- cea mai lunga zi din an. In ultima perioada, aceasta intalnire de la Stonehenge este considereata de oamenii religiosi ca fiind o sarbatoare pagana sau chiar demonica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*