aur-amanet

Afla cum poti sa faci rapid rost de bani!

Deseori intalnim in viata momentele in care avem nevoia urgenta de bani, indiferent care este motivul. Problema apare in clipa in care nici un prieten, nici un membru al familiei si nici banca nu ne poate ajuta macar cu un imprumut. Datorita faptului ca cele mai multe case de amanet lucreaza cu profesionalism, doresc totodata sa ajute toti clientii care au nevoia urgenta de a primi o anumita suma de bani.

bani
Sursa: www.observatorbn.ro

Cu totii am trecut la un moment dat printr-un moment mai nefericit care nu putea fi rezolvat decat prin resurse materiale. Cum uneori ramanem fara nici un buget disponibil, decidem sa luam cele mai rapide decizii precum:

 • apelam la ajutorul unui prieten;
 • cerem imprumut de la banca;
 • acceptam ajutorul caselor de amanet;
 • vindem obiecte valoroase pe sume foarte mici de bani unor necunoscuti.

Motivul pentru care am optat pentru ajutorul unei case de amanet

bani
Sursa: media4.s-nbcnews.com

In cazul in care nici un apropiat nu ne poate ajuta, decidem sa apelam la ajutorul caselor de amanet care reprezinta cea mai buna decizie.

Amanetarea unui lucru nu inseamna doar „vanzarea”, caci lucrul oferit in schimbul sumei de bani poate fi recuperat in momentul in care achitam inapoi suma pentru care am semnat.

aur
Sursa: cnbc.com

Am avut o situatie deosebita in urma cu cateva luni, iar cea mai potrivita solutie pentru a putea face rost de banii doriti a fost sa solicit ajutorul unei case de amanet care nu m-a dezamagit deloc. Cunosteam faptul ca prin intermediul acestora se poate atat vinde, cat si cumpara, fapt pentru care am decis sa caut pe internet „cumpar ceasuri„.

ceas
Sursa: static.pexels.com

In urma unor cautari detaliate, am gasit o pagina care mi-a starnit curiozitatea in mod deosebit: casa-amanet.com.

Acest magazin online mi-a oferit atat de multe informatii valoroase care m-au convins ca reprezinta cea mai potrivita alegere.

amanet
Sursa: costablog.com

Chiar daca unii oameni cred ca se pot amaneta doar ceasuri sau telefoane, gama este extrem de insemnata, astfel ca pot fi oferite o serie larga de produse precum:

 • Aur;
 • Platina;
 • Argint;
 • Diamante;
 • Ceasuri;
 • Opere de arta (picturi, sculpturi, desene);
 • Electronice (televizoare telefoane, laptopuri, calculatoare, dvd-playere, camere foto, tablete si multe altele);
 • Autoturisme (motocicleta, ATV, camion, autobasculanta, automobil etc.).

  casa de amanet
  Sursa: storage0.dms.mpinteractiv.ro

Fii foarte atent atunci cand decizi sa oferi casei de amanet un anume obiect. Daca acesta detine o mare valoare sentimentala pentru tine si va exista cazul in care nu vei mai putea achita plata, vei avea extrem de mult de suferit, caci acesta va fi vandut unui alt client.

Daca totusi o alta alternativa nu ai, asigura-te ca ai sa poti recupera lucrul material la care tii atat de mult.

Este foarte important ca produsul pe care urmeaza sa-l amanetezi sa sa se afle intr-o stare buna. Cu cat obiectul este mai bine intretinut, cu atat mai multi bani vei primi de pe urma acestuia.

aur
Sursa: marketwatch.com

Daca totusi ai bijuterii confectionate din materiale pure precum aur, argint sau bronz dar care nu se afla intr-o stare excelenta, cu siguranta le vei putea amaneta pe un pret bun, caci acestea nu isi pierd niciodata din valoare.

diamante
Sursa: experienceluxury.co

Toate fiind spuse, pentru a beneficia rapid de o suma de bani este extrem de convenabil pentru clienti sa solicite ajutorul caselor de amanet care ofera atat seriozitate, cat si promptitudine.

Blogger: Cerasela S.