invitatiedenunta.ro

Top 5 recomandari pentru alegerea invitatiilor de nunta

Pregatirile de nunta pot sa provoace chiar atacuri de panica, mai ales pentru viitoarele mirese. Alegerea rochiei, detaliile legate de invitati, contractarea firmei de catering sunt doar cativa dintre factorii de stres la care mirii sunt supusi cand fac pregatirile pentru fericitul eveniment.

Pentru ca alegerea invitatiilor de nunta potrivite sa nu fie un element stresant suplimentar, va ofer in continuare 5 recomandari ce va vor ajuta intr-o astfel de situatie.

1. Alege invitatiile in functie de tematica nuntii. Fericitul eveniment trebuie sa fie intr-o armonie deplina, totul trebuie sa se asorteze, de la decorul salii, meselor si scaunelor pana la invitatiile de nunta care trebuie sa fie in ton cu intreaga atmosfera.

Alege invitatii clasice si elegante, daca nunta va avea aceeasi tematica, ori modele mai hazlii de invitatii, daca ai ales o tema extravaganta pentru fericitul eveniment. Opteaza pentru invitatii tip pergament sau sul, cu margini arse si aspect invechit, daca ceea ce urmaresti este o nunta in stil medieval. Ideile iti vor veni pe parcurs, totul tine de stabilirea tematicii nuntii, in prima faza.

2. Design simplu sau incarcat al invitatiilor? La aceasta intrebare vei gasi raspuns atat de la partener, cat si analizand cu atentie tematica nuntii, mentionata la punctul anterior.

Daca vai fi vorba de un eveniment simplu, cu un numar restrans de oaspeti, invitatiile vor pastra aceeasi nota, avand un design simplu, dar de efect. Personalizeaza-le cu modele, inflorituri, litere in relief sau sisteme de deschidere speciale doar in cazul in care iti doresti ceva mai sofisticat.

3. Pretul este de asemenea un criteriu pe care il vei avea in vedere, in special daca lista invitatilor este una destul de mare. Costul efectiv al unei invitatii nu este foarte ridicat, dar daca inmultesti pretul per bucata cu numarul invitatilor, poti ajunge la un total destul de piperat.

Pretul invitatiilor de nunta va fi influentat de complexitatea modelului, de elementele personalizate adaugate si de alte cerinte specifice, motiv pentru care trebuie sa iti stabilesti foarte clar prioritatile.

4. Detaliile finale le vei stabili tinand cont de toate elementele anterioare. Designul dorit va fi in ton cu tematica nuntii, pretul va fi conform cu elementele de personalizare cerute de tine, ramanand sa stabilesti doar numarul total de invitatii comandate.

De preferat este ca acest numar sa fie mai mare cu cel putin 10, pentru ca pe parcurs iti vei aminti ca ai omis unele persoane pe care chiar ti-ai dori sa le ai prezente la fericitul eveniment al nuntii tale.

5. Toate sfaturile de mai sus le vei putea consolida alegand si furnizorul potrivit de invitatii de nunta. Daca nu ai timp suficient sa mergi pe la targuri de nunti sau sa vizitezi magazine specializate, incearca si mediul online. In urmatorul link, spre exemplu, poti gasi Invitatii Tbz Cluj Napoca, o gama variata de modele si stiluri de invitatii care pot fi alegerea perfecta pentru tine.

Ca ultim sfat, iti recomand sa nu intarzii alegerea invitatiilor de nunta prea mult timp. Va trebui sa le trimiti cu cel putin 2 luni inainte de eveniment, asadar imediat ce ai stabilit o lista de invitati, va trebui sa te hotarasti si asupra modelului, pentru a plasa comanda.

Tine cont de toate aceste sfaturi si vei elimina un factor de stres. Evita pe cat posibil grijile, pentru a te putea bucura de un eveniment unic in viata: nunta.