Controlul temperaturii din casa printr-un sistem inteligent – Salus Smart House

Acum mai mult ca niciodata, posibilitatea de a tine cont de reducerea facturilor este o optiune de care sa profitam. Asta nu trebuie sa insemne insa si un compromis pentru gradul de confort pe care ni-l dorim. Asta poate insa sa insemne necesarul  de instalare a unui termostat pentru centrala din dotare. Nu orice tip de termostat se recomanda totusi, ci cel de la Salus, numit sugestiv Smart Home.

Iata despre ce este vorba:

  • Salus iT 600 Smart Home este acel tip de termostat care poate controla toate dispozitivele ce ofera sursa de caldura. Aici se include atat centrala termica, cat si panouri radiante sau ce tine de caldura din pardoseala. In orice caz, un singur dispozitiv le poate tine sub atent control pe toate.
  • Exista o conexiune prin internet ce permite sa reglati temperaturile din casa precum si temperatura apei menajere, chiar si cand sunteti plecat de acasa. Sistemul va aminteste cand sunteti la departare de casa sa activati modul de vacanta. Asadar, sansele de a economisi resursa termica sunt tot mai mari.
  • Este cea mai practica varianta, care se preteaza stilului de viata la ora actuala. Asta pentru ca prin intermediul telefonului rezolvam tot felul de lucruri si iata ca pana si caldura casei este un aspect ce poate fi corelat cu cateva setari realizate prin intermediul smartphone-ului din dotare.
  • Pretul unui termostat cu tot sistemul instalat este unul acceptabil si justificat. Pana la urma, avand in vedere maniera in care reduce din costuri, pe termen lung, este de fapt o investitie care se recupereaza rapid. O centrala poate oferi doar caldura in sine, insa cu un termostat puteti controla cat si cum si toate detaliile de furnizare a agentului termic. Asta inseamna un consum responsabil. Puteti face asta numai printr-un termostat, deci nevoia se justifica si ea.
  • Controlul fata de temperatura aleasa este unul variabil. Cu alte cuvinte, puteti selecta o alta temperatura pentru fiecare incapere. Acest lucru este de asemenea posibil prin intermediul termostatului Smart Home de la Salus. Spre exemplu, un senzor care detecteaza si va anunta cand este un geam deschis, va ajuta sa economisiti prin a preintampina pierderile de caldura. Instant, puteti schimba temperatura, puteti sa o inchideti, fara sa actionati asupra mediului ambiental din alte spatii ale casei.
  • Din aceeasi gama ce cuprinde sistemul inteligent Smart Home puteti alege si un contor de energie electrica. Practic este un dispozitiv care se ataseaza contorului electric, pentru a monitoriza consumul. Si aceasta monitorizare si raportul va fi inclus in aplicatia instalata in telefon.

Pentru cei mai sceptici, trebuie mentionat ca sistemul IT600 este unul eficient. Aflati ca exista si un mod suplimentar de control, un receptor suplimentar care sa va garanteze ca orice comanda pe care o faceti din aplicatie, sistemul raspunde si centrala executa.

Salus iT 600 Smart Home vine ca un model net superior in gama de termostate inteligente, cel care de altfel demonstreaza ca prin puterea tehnologiei avansate puteti avea parte de un confort fara egal. Toata aceasta poveste include si costuri reduse si rezonabile in privinta consumului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*