stailer

Programări la saloane de hair&beauty din confortul casei, cu Stailer

Tendințele în materie de culori ale părului se schimbă la fel de repede ca și cele în moda de haine. Dacă până acum blondul era o culoare în trend, șatenul l-a înlocuit rapid, la fel și roșcatul. Așadar, poți începe să te orientezi către o culoare mai închisă. Totuși, dacă nu vrei să renunți la blond, poți opta pentru tehnica balayage, o tehnică folosită de foarte mulți stiliști. Poți face acum programări la saloane de hair&beauty din confortul casei, cu Stailer!

În timpul în care ai merge la un salon să vezi ce servicii oferă și când te poți programa, poți sta la birou, poți să faci de mâncare sau să te uiți la televizor. Acest lucru este posibil cu ajutorul site-ului Stailer. Site-ul îți oferă șansa de a face o programare la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta, fără să te deplasezi la el și fără să ceri păreri altor oameni.

Cum poți face acest lucru?

Tot ce trebuie să faci este să intri pe stailer.ro și să navighezi pe pagină și să observi exact cum poți economisi timp în efectuarea unei programări. Vezi pe platforma Stailer care sunt saloanele disponibile din zona ta, cât și stiliștii ce îți pot schimba coafura, frizura sau culoarea părului. Printre serviciile la care poți apela se numără și tratamentele pentru păr, pensat, machiaj, epilare, masaj, cât și cosmetică.

Ce este Stailer?

Stailer este o platformă online unde sunt înscrise saloane de înfrumusețare și stiliști independenți din patru zone ale țării. Dacă te afli în Timișoara, Oradea, Cluj Napoca sau Iași, poți face oricând programări la saloane de hair&beauty din confortul casei cu Stailer sau de la birou. În acest fel nu trebuie să pleci mai devreme de la birou sau să îți programezi treburile casei pentru o simplă programare la salon.

Ai nevoie de styling profesional in Oradea sau vrei să optezi pentru servicii complete de manichiură și pedichiură într-o altă zonă? Stailer este locul în care poți vizita virtual o mulțime de saloane de înfrumusețare! Poți schimba oricând culoarea părului cu ajutorul profesioniștilor, fără să fii nevoită să te deplasezi pentru a face o programare. În cadrul acestei platforme s-au înscris doar saloane și stiliști ce oferă servicii de calitate, așadar vei fi în siguranță!

Această platformă este destinată tuturor clienților, cât și stiliștilor ce vor să fie mai vizibili în mediul online. Ca și client vei avea posibilitatea de a face o programare la salonul potrivit, să compari prețuri și servicii și să citești recenzii ale altor clienți. Ca și stilist, poți gestiona într-un mod mai simplu programările și le poți anula dacă este necesar, clientul putând face același lucru.

Prin simpla accesare a www.stailer.ro poți descoperi toți stiliștii care sunt aproape de tine! Vei găsi o secțiune de întrebări frecvente, dar dacă ai altele poți întreba pe Live Chat sau pe support@stailer.ro. Poți face programări la saloane de hair&beauty din confortul casei cu Stailer!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*