stailer

Profită de un masaj de relaxare cu Stailer

După o săptămână încărcată la muncă sau cu treburile casei, uneori simți nevoia de a te relaxa, poate într-un mod diferit decât să stai întins pe canapea, în fața televizorului, eventual cu un pahar de bere sau de vin în mână. Unii aleg varianta ieșirilor în natură, la un picnic, alții pot pleca într-o excursie de o zi la munte sau la țară. Fără să-ți dai seama, toate acestea implică un plus de efort și de stres din partea ta, dacă punem la socoteală făcutul bagajelor, goana după cumpărături și, mai apoi, călătoria cu mașina, prin traficul orașului sau în afara acestuia.

Există însă și alternativa la toate acestea, care este chiar lângă tine, cu toate facilitățile pe care le dorești. Un masaj de relaxare îți poate oferi acele clipe în care să uiți total de problemele de la job sau de stresul din trafic. Cum poți beneficia și tu de o oră de relaxare la un salon de profil? Vom afla în cele ce urmează.

Poate nu știai, dar acum ai la dispoziție o platformă integrată, pe care îți poți alege salonul favorit de masaj sau de înfrumusețare, fără a fi nevoit să faci niciun pas în afara casei și fără să dai măcar un telefon. Este vorba de Stailer, o platformă integrată pe care vei găsi toate saloanele din orașul tău specializate în industria frumuseții. Începând de la saloane de coafură, de epilare sau de machiaj, până la tratamente sofisticate de modelare corporală și masaj, toate acestea pot fi accesate acum direct de pe telefonul tău mobil sau de pe tabletă. De asemenea, poți beneficia și de alte servicii din gama hair&beauty și destinate sănătății tale, cu toate informațiile care te interesează.

Vezi alte detalii aici despre modul în care funcționează Stailer, care se transformă într-un ghid util de alegere a saloanelor de frumusețe din zona ta de interes. Dar să ne întoarcem, însă, la saloanele destinate relaxării.

Odată ce ai intrat pe Stailer, vei avea o secțiune special dedicată pentru masaj, pe care va trebui doar să o alegi dintre cele deja disponibile. Astfel, după ce bifezi orașul de reședință și genul căruia se adresează serviciile, femeie sau bărbat, îți vor fi afișate saloanele din zona ta de interes. Vei vedea astfel că nu există în oraș doar masaj de relaxare, ci și masaj facial sau masaj anticelulitic. Prin urmare, un salon de relaxare poate îmbina plăcutul cu metodele terapeutice, menite să te facă să arăți mai bine și mai fresh.

Alături de aceste servicii, vei avea afișate și prețurile pentru ora de masaj, care de obicei durează în jur de 50 de minute. Acest lucru îți va oferi confortul de care ai nevoie în alegerea salonului care te avantajează atât financiar, cât și din punct de vedere al locației. Căci, am omis să precizăm că Stailer îți va afișa inclusiv locația saloanelor care corespund cerințelor tale, cu fotografii relevante din interior, menite să îți arate condițiile de care vei beneficia din momentul programării.

Detalii pe suport@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*