stailer

Stailer, platforma perfectă pentru mămici

Viața în 3 capătă un nou sens și o nouă perspectivă. Nimic nu mai este ca înainte, totul se învârte în jurul copilului, pentru ca el să fie fericit și protejat în permanență. Clar că nici timpul mamei nu mai este ca înainte, iar multe dintre activități nu mai au loc.

Însă, pe lângă copilul fericit și părinții trebuie să fie fericiți și nu trebuie să renunțe la toate acele mici plăceri ale vieții, pentru că de aici pot apărea frustrări, nervi, stres și oboseală.

De ce Stailer este platforma perfectă pentru mămici

Nici o mămică nu este robot și nu poate funcționa non-stop. Are nevoie și ea de o mică pauză de relaxare, pentru a se putea odihni și funcționa corespunzător. De aceea, saloanele de beauty sunt ca o oază de relaxare pentru ele, măcar odată pe lună. Iar pentru asta există Stailer, o platformă care le vine în ajutor de fiecare dată când au nevoie.

Poate că nu mai frecventează saloanele de beauty atât de des pe cât și-ar dori, însă atunci când merg, au nevoie de calitate, de rapiditate și eficientizare pentru a se întoarce rapid acasă la copil. Stailer este o platformă care le programează online, la orice salon de beauty în mai puțin de 5 minute. Poți găsi aici mai multe informatii.

Vine în ajutorul mămicilor pentru că se pot programa la orice oră din zi sau din noapte, fără a mai da nici un telefon. Astfel că în timpul amiezii când micuțul doarme nu va fi deranjat.

Cu Stailer este mai eficient să se programeze online, pentru că pot găsi toate detaliile necesare cu privire la ziua, ora, data, locația salonului, inclusiv prețul și durata serviciului. Astfel că vor ști cu exactitate cum să-și gestioneze timpul pentru ca cel mic să nu îi simtă lipsa prea mult.

În plus, dacă și-au făcut o programare, iar în acea zi nu mai pot ajunge pentru că a intervenit ceva, pot anula sau amâna programarea tot online, fără a da explicații nimănui.

Pe Stailer se găsește o listă foarte lungă de saloane

Poate că au nevoie de un masaj de relaxare după o zi plină, cu dureri de cap și spate. Sau poate că nu mai reușesc să-și facă manichiura singure sau firele albe de la rădăcină au început să se vadă și vor să-și coloreze părul. Pe Stailer există o întreagă listă cu astfel de servicii și multe altele, de unde pot alege.

Au parte de profesioniști cu experiență în domeniu, care sunt la curent cu tot ce este nou pe piață și pun accent pe nevoile clienților. În plus, Stailer oferă calitate cu fiecare serviciu și salon oferit clienților.

Chiar dacă nu merg zilnic la un salon de beauty așa cum o făceau înainte, atunci când merg, au nevoie de eficiență, calitate și rapiditate. Iar aceste lucruri și multe altele le oferă platforma Stailer. Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite, accesați stailer.ro.

Date de contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*