stailer

Saloanele de înfrumusețare, remediu pentru depresie și anxietate. Stailer te ajută să le găsești!

stailer

De când cu pandemia asta sănătatea mentală a oamenilor s-a dus pe copcă rău de tot. Locul pe care-l numim acasă s-a transformat mai mult în închisoare și chiar și avizii de stat acolo s-au cam săturat. Căutam orice prilej să ieșim din casă, iar aici nu mă refer la mers la job, unde și acolo stai între 4 pereți. Căutam să ne destindem trupul și mintea mai mult ca oricând, ca să nu o luăm razna complet și să ne îmbolnăvim.

Tocmai de aceea, după o lungă perioadă în care saloanele de înfrumusețare n-au mai funcționat, acum oamenii dau iama în fiecare săptămână să-și mai facă o transformare, un masaj de relaxare, un tratament. Și dacă tot stai tu confortabil în casă, de ce să te mai chinui să suni la saloane când poți foarte bine să te programezi singur online prin intermediul platformei Stailer?

Zero obligații, zero taxe, zero timp pierdut

Stailer este o platformă 100% gratuită și poate fi folosită de oricine. Accesezi stailer.ro și selectezi câteva filtre precum orașul din care ești, genul tău, serviciul dorit, data și ora. Sunt disponibile 20 de orașe momentan și o varietate de servicii din lumea hair & beauty. Spre exemplu, ai nevoie să găsești lista cu saloane de manichiura si pedichiura din Bistrita. După ce ai selectat criteriile tale apeși Căutare și obții în câteva secunde lista cu saloanele disponibile să te primească exact când ai tu nevoie. Nu mai faci niciun compromis.

Apoi, studiezi la fiecare salon ce-ți captează atenția pozele din interior sau cu alte lucrări, prețurile percepute, cât durează un serviciu, recenzii oferite de alți clienți ce utilizează Stailer. De asemenea, poți vedea locația salonului prin Google Maps. În baza acestor informații tu vei face alegerea potrivită pentru tine. N-ai nevoie de cont să te programezi, însă acesta îți oferă câteva avantaje ce le descoperi mai jos.

Beneficiile unui cont Stailer

Nu te costă nimic să-l creezi. Scapi de reintroducerea datelor personale de fiecare dată când te programezi fără acesta. Contul devine o agendă virtuală unde tu gestionezi mult mai simplu și mai rapid programările tale. Chiar și anulările se rezolva online, fără taxe. I se întâmplă oricui să nu mai poată ajunge la salon. Astfel scapi și de conversații stânjenitoare la telefon. În cont vezi istoricul saloanelor pe care le-ai frecventat deja, ca să știi unde să revii dacă ți-au plăcut serviciile stiliștilor. Poți seta remindere programărilor de tip sms ce te atenționează din timp când trebuie să ajungi la salon. Mai multe detalii aici.

Descarcă aplicația Stailer

Pentru un plus de eficiență și rapiditate instalează-ți aplicația dedicată disponibilă pe App Store și Magazin Play. Pune pictograma Stailer pe prima pagină și astfel ai acces super rapid la agenda ta și la platformă. Trebuie doar să îți creezi un cont sau să te conectezi cu pagina de Facebook.

Cu Stailer totul este mai simplu. Descoperă mai multe din pagină sau scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*