stailer

Aplicația Stailer – ajutor în cazul urgențelor ce țin de sfera beauty

stailer

Stailer îți găsește loc la salon oricând ai nevoie! Nu te mai prezinți acum la evenimente fără să fii coafată sau machiată de mâna unor profesioniști din domeniu! Chiar dacă ai aflat târziu de eveniment sau dacă ai uitat complet de el, cu ajutorul lui Stailer poți să faci programare și pe ultima sută de metri. Asta pentru că vei găsi cu siguranță un loc liber pe lista unui hairstylist din orașul tău, dintre toți cei înscriși.

Poți alege chiar tu la cine îți dorești să mergi, în funcție de informațiile pe care le ai la dispoziție despre aceștia. Pentru a descoperi mai multe informații vezi platforma Stailer sau chiar aplicația.

Programare la salon în doar 5 minute

Trebuie doar să descarci aplicația sau să accesezi platforma pe www.stailer.ro. Mai apoi va trebui să creezi un cont dacă utilizezi aplicația. Pe platformă nu este necesar contul, dar ar fi mai accesibil pentru tine dacă îl creezi, pentru că ai parte astfel de mai multe avantaje.

Cauți cu ajutorul filtrelor hairstyliștii disponibili la data și la ora la care poți merge la salon, la orice serviciu ai nevoie. Din listă alegi varianta care ți se pare potrivită pentru tine pentru că toate informațiile sunt transparente. Vei vedea chiar și lista de prețuri pentru fiecare, în cazul în care acesta poate fi unul dintre criteriile după care te ghidezi, să nu ai surprize neplăcute la final.

Te poți programa online în doar câteva minute, fără să suni la salon. Este simplu și accesibil pentru oricine pentru că pot beneficia de aceste servicii atât femeile, cât și bărbații. Alte informatii vezi aici cu privire la platforma și aplicația Stailer.

Reminder – pentru persoanele mereu ocupate

Cum timpul este destul de scurt în general pentru că listele de to do sunt cam lungi în fiecare zi, este firesc să nu le poți ține minte pe toate. Astfel că este posibil să uiți de programările la salon dacă le faci cu câteva zile înainte. În acest sens Stailer vine cu o soluție – reminderul.

Poți seta un reminder pentru orice programare îți faci, care constă în primirea unui mesaj text atunci când setezi tu, cu toate informațiile despre programarea ta. Astfel, nu vei mai uita să mergi la salon chiar dacă ești foarte aglomerat/-ă în ziua respectivă. 

Anulări gratuite și facile

Sunt cazuri în care se întâmplă să nu mai poți ajunge la salon din varii motive. Dacă nu exista Stailer trebuia să suni la hairstylist și să porți acea conversație stânjenitoare. Acum poți anula chiar online, din aplicație sau platformă. 

Dacă anulezi din timp, chiar atunci când afli că nu mai poți ajunge hairstylistul are timp să își restabilească programul, astfel încât să nu îl încurci cu nimic. Cu Stailer parcă totul este mai simplu!

Stailer este complet gratuit și poți face oricâte programări îți dorești, atât pentru tine cât și pentru cei dragi. Poți salva timp prețios atunci când vine vorba să faci o programare la salon, deci alege și tu variantele mai avantajoase pentru tine. Primul pe listă este Stailer!

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*