stailer

Stailer aduce stiliștii din zona ta mai aproape de tine!

stailer

Probabil ai fost cel puțin o dată la un salon de înfrumusețare despre care nu știai nimic. La un moment dat se întâmplă ca vechiul tău stilist să nu mai fie în oraș sau chiar să își încheie activitatea. Așadar, nu ai ce să faci decât să mergi la un alt salon. Dacă nu ai suficiente informații despre noile saloane sau nu ai fost niciodată la unul din orașul tău, acum e timpul! Stailer aduce stiliști din zona ta mai aproape de tine!

În cazul în care până acum nu ai călcat pragul unui salon sau chiar dacă ai fost și urmează să mergi la unul nou, Stailer îți vine în ajutor. Platforma îți oferă posibilitatea de a-ți face o programare la un stilist sau salon, iar înainte de a o efectua poți vedea informații foarte importante despre acestea. Ai ocazia de a descoperi sute de stiliști din orașul tău, despre care ai auzit sau nu. 

Programarea la un salon de renume este și mai dificilă. Este greu să prinzi un loc disponibil exact la data și ora pe care ți le dorești. Acest lucru se schimbă cu Stailer, pentru că vei putea face primul programarea. Sunt o mulțime de persoane care încă nu știu despre această platformă și preferă să opteze pentru clasica vizită la recepție sau apelul telefonic. 

Caută orașul tău și descoperă toate saloanele!

Platforma Stailer aduce împreună stiliști și saloane de înfrumusețare din 41 de orașe din România. Numărul total al saloanelor/stiliștilor depășește 1000, așadar cu siguranță vei găsi unul potrivit pentru tine. 

În lista de pe prima pagină ai la dispoziție metoda prin care te poți programa. Va trebui să selectezi orașul, genul tău, serviciul de care ai nevoie, data și ora la care dorești programarea. Ai posibilitatea de a urma și o altă modalitate, respectiv Harta Interactivă. Pentru aceasta, incearca si aplicatia Stailer! Aplicația dispune de această opțiune care pe baza locației tale îți afișează toate saloanele și stiliștii din apropiere. 

Saloanele și stiliștii de pe stailer.ro oferă servicii de înfrumusețare și întreținere corporală atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Este posibil să descoperi centre de înfrumusețare unde se oferă servicii pentru ambele genuri, iar în acest fel să te programezi cu o persoană apropiată la același salon.

Detalii importante despre fiecare salon sau stilist

Fie că utilizezi aplicația, fie că te orientezi către site, în ambele cazuri poți vedea detalii importante care te vor ajuta să alegi mai bine unde vei merge. Poți vedea despre cum poți face o programare și cum te ajută Stailer. 

Platforma îți oferă acces la următoarele informații despre fiecare salon sau stilist în parte:

  • Prețul serviciului solicitat.
  • Prețul serviciilor disponibile.
  • Recenzii ale clienților.
  • Durata în care se efectuează serviciul de care ai nevoie.
  • Orarul general al salonului.
  • Fotografii cu lucrările stiliștilor.
  • Fotografii din interiorul salonului.
  • Locația exactă.

Toate aceste detalii pot fi analizate cu atenție la fiecare salon care ți-a atras atenția. Comparându-le, ai ocazia de a alege unul dintre cele mai bune locuri pentru tine!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*