pictura pe numere pictorul fericit

Picturile pe numere, experiente colorate oferite de Pictorul Fericit. Citeste si acest articol

Multi oameni scriu poezii, scriu in jurnal, compun muzica, versuri rimate sau nu, o privesc ca pe o eliberare a gandurilor, ca pe o metoda utila prin care reusesc sa se descarce. Pictatul, de asemenea este o metoda prin care cei mai multi reusesc sa se exprime, daca scrisul nu ii prea ajuta. Pentru cei care nu se prea pricep sa contureze peisajele, schite si chiar portrete, Pictorul Fericit are o idee demna de luat in considerare.

Picturile pe numere implica o metoda buna de a scapa de stresul cel de toate zilele, de a da frau liber emotiilor si sentimentelor. Aplicarea culorii pe respectiva panza aduce cu sine o stare de calm, de pace interioara. Citeste acest articol pentru a afla mai multe despre aceasta tehnica. Multe persoane au ales deja o astfel de tehnica pentru a se relaxa dupa o saptamana grea.

De ce sa pictezi pe numere? Cu ce te ajuta acest lucru?

Pai in primul rand te ajuta sa-ti exersezi coordonarea. Vei avea parte de o mai mare dexteritate si vei realiza cu succes corespondenta intre panza si culoare. Recipientele colorate sunt numerotate ca atare pentru ca tie sa-ti fie mult mai usor sa ajungi la rezultatul dorit si anume o pictura realizata de tine cap-coada.

In al doilea rand, vei avea posibilitatea sa-ti exersezi creativitatea. Chiar daca vei stii ce culoare se potriveste in fiecare spatiu, la final vei dori sa retusezi, obtinand astfel o pictura de zile mari.

Din cadrul magazinului Pictorul Fericit vei avea oportunitatea sa cumperi si alte produse care te-ar putea ajuta sa-ti dezvolti acest hobby. Culori acrilice, diverse palete, culori, pensule si tot ce crezi ca mai ai nevoie pentru a-ti imbunatati aptitudinile.

Cumpara un set complet la un pret accesibil de la Pictorul Fericit

Daca te intrebi cat costa un astfel de set, atunci trebuie sa stii ca acesta are un pret accesibil. Avand in vedere ca un astfel de kit este unul ce contine toate cele necesare, pretul este unul pe masura. Impreuna cu panza primesti culorile necesare, un set de trei pensule,  accesorii de prindere, un sablon intr-o marime mai mica si panza cu model prestabilit, desigur.

Din cadrul magazinului Pictorul Fericit vei avea oportunitatea sa cumperi picturi pe numere cu flori, religioase, cu animale, abstracte, cu peisaje diferite si asa mai departe. Si picturile pe numere pentru copii sunt unele pe care nu trebuie sa le ratezi, asta daca iti doresti ca cel mic sa isi dezvolte din timp aptitudinile.

Pe toate le vei gasi pe site-ul oficial pictorulfericit.ro. Poti sa comanzi de acolo picturile si produsele de care ai nevoie si sa te apuci de treaba. Fa-ti de cap si pune toate culorile pe panza in asa fel incat sa poti crea un model colorat, unul de care sa fi mandru la final. Descopera toate produsele si vezi si ofertele de pret pregatite pentru tine si pentru cei dragi.

Contact:

0754 459 540

contact@pictorulfericit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*